Prodej chaty, pozemek 5534 m2, Litoměřice

Cena: 7 800 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 33 594 Kč měsíčně
Druh: rodinná rekreace
Typ: prodej
Okres: Litoměřice
Lokalita: Litoměřice
PENB: G
Aktualizace: 09.08.2024 10:25
Číslo zakázky: 00024
Stav: výborný
Výměra pozemku: 5534 m2
Postaveno z: dřevostavba
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme prodej celkem pěti pozemkových parcel o výměře 5534 m2, které jako celek tvoří krásnou a velice pěkně udržovanou zahradu s prostornou chatou, velkou terasou, bazénem, kůlnou, velkým hřištěm, přístřeškem pro několik aut a dalším zázemím opravdovou oázu klidu v těsné blízkosti Litoměřic. Oplocená zahrada, která je navíc po celém obvodu oddělena vysokým živým plotem, má dva samostatné vjezdy a zaručuje absolutní soukromí. Zahrada má celkem dva přívody elektrické energie, jelikož územní plán obce na jedné z parcel v případě potřeby umožňuje vybudovat další stavbu pro rekreační účely včetně možnosti napojení na stávající kanalizaci. Samozřejmostí je rozvod pitné vody, sezónní užitkové vody a možnosti využití vlastní studny. Vytápění a ohřev vody zajišťují elektrické radiátory a průtokové ohřívače. Prostorná chata má celkem tři pokoje vč. obytného podkroví, kuchyň, wc a velkou koupelnu. Před chatou je velice prostorná zastřešená terasa, další menší terasa bez zastřešení a velký zastřešený bazén. Za chatou je přístřešek pro parkování několika aut. Na pozemku je dále velké hřiště, užitková zahrada a velké množství parkovacích ploch např. například pro obytné vozy. Vzhledem k tomu, že se nedaleko zahrady nachází velice oblíbený golfového areálu Kotlina, tak se tato možnost přímo nabízí.
Součástí této nabídky je i možnost odkoupení pouze části zahrady o velikosti 2002 m2 bez stávající chaty, ale s možností výstavby vlastního rekreačního objektu.
V případě zájmu o bližší informace kontaktujte makléře.
Realitní makléř:

Jaroslav Brůna
tel: 420725169091

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 98 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop