Prodej byty 1+kk, 30 m2 - Račiněves

Cena: 1 870 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 8 054 Kč měsíčně
Druh: byt 1+kk
Typ: prodej
Okres: Litoměřice
Lokalita: Račiněves
PENB: G
Aktualizace: 05.09.2024 08:58
Číslo zakázky: 59141
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 2
Patro: 2
Postaveno z: cihla
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Byt 1+kk o výměře 30 m2 nedaleko magické hory Říp, v malebné obci Račiněves u Roudnice nad Labem.

Uvažujete o vlastním bydlení nebo dlouhodobém či krátkodobém pronajímání v rámci investiční nemovitosti?

Jedná se o téměř nový byt o výměře 30m2 v 1. patře bytového domu s jednou obytnou místností s kuchyňskou linkou, předsíní a prostornou koupelnou se sprchovým koutem. K bytu patří i samostatný zahradní domek, který slouží jako kůlna. Parkovacích míst je u domu dostatek.

Lokalita je velmi klidná. Dostupnost oproti jiným obcím je velmi příznivá. Za 2 minuty jste v případě potřeby na dálnici D8 (Praha – Ústí nad Labem - Německo) a obcí projíždí několik autobusových linek.

V místě je krásná příroda, okolím vedou cyklostezky Labská a Ohře, je zde mnoho kulturních památek, vinných sklepů, v blízkosti je vyhledávaná výtečná restaurace SteakGrill. V obci je obecní úřad s knihovnou, obchod se smíšeným zbožím, hospůdka a sokolovna, kde se pořádají různé kulturní akce. Pod bájnou horou Říp jste autem do 10 minut, nahoru vede příjemná procházka s krásnými vyhlídkami, výhledy shora jsou nezapomenutelné.

V 7 km vzdálené „zámecké“ Roudnici nad Labem je veškerá občanská vybavenost a do půl hodinky jste v Praze Letňanech.

S výběrem vhodného financování Vám rádi pomohou a poradí naši zkušení kolegové, případně za Vás k Vaší spokojenosti vše vyřídí.

Přijďte se podívat, zda Vám tento slunný byt svou dispozicí a strategickým umístěním může vyhovovat. Těšíme se na Vás, při osobní prohlídce Vám vše ukážeme a zodpovíme Vaše případné dotazy.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 220 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop